Klantensysteem Home > Kennisbank > Administratie > Admin - Opzegtermijn abonnement

Admin - Opzegtermijn abonnement

Opzeggen van uw abonnement kan tot 6 weken voor de vervaldatum in je klanten account.

1. Login op http://crm.siteop.mobi
  2. Selecteer menu item "Diensten - Mijn Services"
  3. Selecteer de mobiele site die je wilt opzeggen door te klikken op "Bekijk Details"
  4. Submenu "Beheer acties - Vraag opheffing aan" zoals het voorbeeld hieronder
  5. Per email ontvang je direct een bevestiging

Voorbeeld:

Automatische verlenging abonnement

Een veel gestelde vraag is: "Mag dat wel, zomaar automatisch stilzwijgend het abonnement verlengen?"

Het antwoord is "Ja, dat mag" want wij zijn een zakelijke dienstverlener.

Dus u (als ondernemer) sluit een overeenkomst met ons; een andere ondernemer.
Voor business-to-business (B2B) abonnementen gelden andere regels dan voor abonnementen
die consumenten aflsluiten. De regels uit de Wet van Dam gelden dus niet voor het abonnement
wat u bij ons heeft. Het zijn overeenkomsten met zakelijke klanten.

SiteOp.mobi is een zakelijk dienstverlener en wij verkopen 1 pakket:
het complete SiteOpMobi mobiele website pakket voor € 5,95 per maand.
Alle op onze websites genoemde prijzen zijn exclusief BTW thans 21%.

• De prijs is € 5,95 per maand exclusief BTW.
  • De prijs per 12 maanden komt uit op € 71,40 exclusief BTW.
  • Het abonnement loopt per jaar en staat gelijk aan 12 maanden.
  • Op de factuur brengen wij het jaar abonnement voor 12 maanden in rekening.
  • Opzegtermijn is tot 6 weken voor de vervaldatum in uw klanten account of per email.
  • U kunt direct online bestellen of alles eerst gratis 30 dagen testen.