Klantensysteem Home > Kennisbank > Handboek > Hoe kan ik... > CNAME Instellen voor je mobiele website


CNAME Instellen voor je mobiele website




Om je mobi site te laten werken dient er een DNS toevoeging te worden gedaan.

www.jebestaandedomeinnaam.nl is voor de PC website
m.jebestaandedomeinnaam.nl is voor de mobiele website.

Hoe dit werkt staat beschreven in het handboek:

http://www.siteop.mobi/handboek/stap-1/stap-2/

Was dit antwoord nuttig?

Aan favorieten toevoegen Aan favorieten toevoegen    Print dit artikel Print dit artikel

Lees ook


© 2011-2017 SiteOpMobi - Koningsbeltweg 74 - 1329 AK Almere - Nederland
Support & Email - Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.