Klantensysteem Home > Kennisbank > Foutmeldingen > Foutmelding - Error [304] - Mapping already exists!

Foutmelding - Error [304] - Mapping already exists!

Bij het aanvragen van een gratis test kan de volgende foutmelding in beeld komen:

Error [304] - Mapping already exists!

De betekenis hiervan is dat er al eerder een test is aangevraagd voor het domeinnaam waar nu weer een test voor wordt aangevraagd.
Ben je de inlog gegevens kwijt van die test, neem dan even contact op met onze support desk.