Klantensysteem Home > Kennisbank > Foutmeldingen > Foutmelding - your signed URL has expired

Foutmelding - your signed URL has expired

Het kan voorkomen dat u na het inloggen op de configuratie assistent de volgende foutmelding krijgt:

Afbeelding

De configuratie assistent maakt gebruik van Sessie Cookies. De oplossing van het probleem
is om deze Sessie Cookies te accepteren. De Sessie cookies zijn nodig om in te loggen en om
de configuratie assistent goed te laten werken. Schakel deze dan ook in bij uw browser.

Staat de Sessie Cookies en toch nog een foutmelding? Dan heeft u een beschadigde
Sessie Cookie. Verwijder de cookies en log opnieuw in op de configuratie assistent.

Sessie Cookies zijn er om technische redenen. Zij dienen om u te identificeren als u tijdens een
bezoek van de ene pagina naar de andere surft. Sessie Cookies identificeren u op een veilige
manier tijdens een bezoek. Sessie Cookies worden automatisch gewist zodra u uitlogt of uw
internetbrowser sluit.