Klantensysteem Home > Kennisbank > Foutmeldingen > Foutmelding - De configuratie assistent wil niet laden

Foutmelding - De configuratie assistent wil niet laden

Tijdens het beheren van mobiele websites, het heen en weer klikken
tussen verschillende vensters, wil ineens de configuratie assistent niet
meer laden.

configuratie assistent probleem

Dit kan voorkomen met een beschadigde sessie. Probeer in het geval
van een probleem oude sessies te verwijderen. Leeg de browser cache
en verwijder opgeslagen wachtwoorden die betrekking hebben op de
configuratie assistent.

Herstart desnoods uw browser.

Het probleem van een beschadigde sessie komt het meest bij Internet
Explorer voor en op deze manier kunt u een kapotte sessie herstellen.

Bekijk ook deze FAQ: Foutmelding - your signed URL has expired