Klantensysteem Home > Kennisbank > Veel Gestelde Vragen > Wat is SiteOpMobi?

Wat is SiteOpMobi?

SiteOpMobi zorgt ervoor dat uw bedrijf eenvoudig toegankelijk wordt voor mobiele gebruikers met een snelle en eenvoudige mobiele website. De makkelijk te gebruiken interface zorgt ervoor dat klanten al uw bedrijfsinformatie makkelijk kunnen bekijken op hun mobiele telefoon en u snel contact met u op kunnen nemen met slechts 1 klik of touch.