Klantensysteem Home > Kennisbank > Veel Gestelde Vragen > Zijn mobiele websites anders dan PC sites?

Zijn mobiele websites anders dan PC sites?

Mobiele website zijn zo gebouwd dat ze passen op het beeld van de mobiele telefoon zodat mobiele gebruikers de beste mobiele ervaring krijgen. Naast dat de site zich aanpast aan het kleinere scherm van een mobiele telefoon zijn ze ook zo gemaakt dat gebruikers eenvoudig met een touch of keypad toegang krijgen tot de informatie die ze zoeken als ze onderweg zijn.

Bezoekers doen ook andere dingen op een mobiele website. Even bellen, reserveren, adres zoeken en route plannen zijn handelingen van mobiele mensen.