Klantensysteem Home > Kennisbank > Veel Gestelde Vragen > Ik heb al een PC website. Kan ik klanten van die website doorsturen naar mijn mobiele website?

Ik heb al een PC website. Kan ik klanten van die website doorsturen naar mijn mobiele website?

Ja, het is mogelijk om bezoekers automatisch door te linken van uw normale PC website naar uw nieuwe mobiele website. Dit kunt u oplossen door een icoontje met een link te plaatsen of automatisch met een zogenaamde switching-code.

Uitleg hierover staat op een speciale helpdesk pagina met diverse voorbeelden: mobiele website switching-code