Klantensysteem Home > Kennisbank > Veel Gestelde Vragen > Ik wil een icoon op iemand zijn mobiele desktop, dat is toch een App?

Ik wil een icoon op iemand zijn mobiele desktop, dat is toch een App?

Een App is een programma, een mobiele website is iets anders. Hou er rekening mee dat 81% van uw klanten een mobiele website verkiezen over een app. Meer info: app of mobiele website.