Klantensysteem Home > Kennisbank > Foutmeldingen > Foutmelding - KCLErrorDomain Error 0 of 1

Foutmelding - KCLErrorDomain Error 0 of 1

Soms lijkt het of de functie routebeschrijving en vervolgens de keuze "vanaf huidige locatie" niet
werkt op een iPhone en iPad. Er komt dan een vreemde foutmelding in beeld.

The operation couldn't be completed (KCLErrorDomain Error 0.)

KCLErrorDomain Error 0 of KCLErrorDomain Error 1 is een fout die in beeld komt als uw
iPhone of iPad niet uw huidige locatie kan vinden. Error 1 komt als de locatie setting
uit staat, error 0 komt als de locatie setting aan staat maar niet de huidige locatie
kan vinden. Het zijn foutmeldingen van uw iPad of iPhone toestel.