Klantensysteem Home > Kennisbank > Veel Gestelde Vragen > Waar host ik de mobiele website?


Waar host ik de mobiele website?




Er is geen aparte hosting nodig. Het SiteOpMobi pakket is compleet met hosting in onze mobiele cloud.

Was dit antwoord nuttig?

Aan favorieten toevoegen Aan favorieten toevoegen    Print dit artikel Print dit artikel

Lees ook
Maak een iFrame (Bekeken: 699)


© 2011-2017 SiteOpMobi - Koningsbeltweg 74 - 1329 AK Almere - Nederland
Support & Email - Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.