Klantensysteem Home > Kennisbank > Handboek > Hoe kan ik... > Hoe kan ik de SwitcherCode overslaan van mobiel naar PC url

Hoe kan ik de SwitcherCode overslaan van mobiel naar PC url

Soms wil je vanaf een mobiele website toch een link aanleggen naar een PC website.
Je wilt dan voorkomen dat je in een lus terecht komt die je van mobiel, via de
SwitcherCode op de PC weer terugstuurt naar de mobiele website.

Dit is eenvoudig op te lossen door " ?redirect=false " toe te voegen aan de URL.

Je slaat op die manier de SwitcherCode over.

Voorbeeld:

Je wilt vanaf je mobiele website verwijzen naar testdomein.nl/mapje/
Pas dan de url aan naar testdomein.nl/mapje/?redirect=false

?redirect=false