Klantensysteem Home > Kennisbank > Administratie > Factuur betalen - Wat is jullie bank rekeningnummer?

Factuur betalen - Wat is jullie bank rekeningnummer?

U kunt uitsluitend online betalen via MultiSafePay.
U kiest (afhankelijk van het land) een betaal optie.

Ook "overboeken" is een optie die aanwezig is.

multisafepay-icoon

U kunt betalingen snel en eenvoudig online doen via uw klanten-account:

http://crm.siteop.mobi

Rechtsbovenaan de factuur treft u de betaal knop aan. Hier kunt u een keuze maken uit online betalen met bijvoorbeeld ideal of visa & mastercard. Ook kunt u kiezen voor een bankoverschrijving. Alle gegevens staat in het klanten-account.

Per bank overmaken kan via de knop OverBoeking

banktrans-in-nl Bankoverboeking

Doorloop vervolgens alle stappen.

Meest gestelde vraag:

Waarom kan ik niet gewoon overmaken naar SiteOpMobi?

Incasso in Nederland

Ontdek het gemak van een automatische incasso: