Klantensysteem Home > Kennisbank > Foutmeldingen > Foutmelding - Apache is functioning normally

Foutmelding - Apache is functioning normally

U toetst de naam in van uw mobiele website en er komt in beeld:

Apache is functioning normally

Dit komt doordat de DNS niet goed is ingesteld. Deze melding komt van de server van uw (domein) provider en is een teken dat de CNAME niet goed of nog helemaal niet is ingesteld.

Oplossing

Stap 1: Stel het CNAME record voor de DNS in [ handboek ]

Stap 2: Kijk of dit goed gedaan is en of het gelukt is [ handboek ]

Heb jij al een mobiele website?

Test het gratis 30 dagen geheel vrijblijvend!

Mobiele website gratis testen