Klantensysteem Home > Kennisbank > Administratie > Factuur betalen - Meest gestelde vraag: Waarom kan ik niet gewoon overmaken naar SiteOpMobi?

Factuur betalen - Meest gestelde vraag: Waarom kan ik niet gewoon overmaken naar SiteOpMobi?

Wij ontvangen dagelijks heel veel betalingen uit verschillende landen en in verschillende valuta's. Iedereen die deelneemt aan het zakelijk verkeer weet dat mensen slordig zijn met het invullen van bijvoorbeeld een betalingskenmerk. Dat zorgt voor uitzoekwerk en maakt het voor ons ondoenlijk om al deze betalingen handmatig te verwerken. Door de acceptatie van geautomatiseerde betaal opties zoals iDeal in Nederland maar ook SofortBanking, MisterCash en al die andere methodes kunnen wij een scherpe prijs bieden voor ons product.

U kunt betalingen snel en eenvoudig online doen via uw klanten-account:

http://crm.siteop.mobi

Rechtsbovenaan de factuur treft u de betaal knop aan. Hier kunt u een keuze maken uit online betalen met bijvoorbeeld ideal of visa & mastercard. Ook kunt u kiezen voor een bankoverschrijving. Alle gegevens staat in het klanten-account.

Per bank overmaken kan via de knop OverBoeking

banktrans-in-nl Bankoverboeking

Doorloop vervolgens alle stappen.