Klantensysteem Home > Kennisbank > Administratie > Factuur betalen

Factuur betalen

multisafepay-icoonBetaal eenvoudig en veilig online met MultiSafePay in uw klanten-account.
U kiest (afhankelijk van het land) een betaal optie.
Ook "overboeken" is een optie die aanwezig is.

Stap 1: Login op uw account

Surf naar  http://crm.siteop.mobi                   ( Wachtwoord kwijt?  )

Stap 2: Selecteer de openstaande factuur

In uw klanten-account staat een overzicht van 1 of meer openstaande facturen.
Klik op de knop "Factuur bekijken" zoals op het voorbeeld hieronder:

Factuur bekijken

Klik vervolgens rechtsbovenaan de factuur op de "Nu Betalen" knop.

factuur nu betalen

Hier kunt u een keuze maken uit online betalen met bijvoorbeeld iDeal of Visa & Mastercard.
Ook kunt u kiezen voor een bankoverschrijving. Doorloop vervolgens alle stappen.

Optie: Automatische Incasso

Geef een automatische incasso in Nederland af:

http://incasso.siteop.mobi

Meest gestelde vragen: