Klantensysteem Home > Kennisbank > Veel Gestelde Vragen > Omleidcode handmatig invoegen in Joomla

Omleidcode handmatig invoegen in Joomla

We bieden een kant en klare plugin aan voor Joomla. Je kan de omleidcode eenvoudig toevoegen door de plugin te installeren.

joomla-omleidcode-generator

Een ander oplossing is handmatig het head.php bestand aan te passen.

De head.php staat in de directory \libraries\joomla\document\html\renderer

Voeg de volgende code toe, net boven de regel "Generate base tag"
Verander uiteraard het woord "testdomein" in je eigen domeinnaam.

// Omleidcode voor de mobiele website
        $buffer .= $tab . '<link rel="alternate" media="only screen and (max-width: 640px)" href="http://m.testdomein.nl"/><script type="text/javascript" src="http://detect.deviceatlas.com/redirect.js?m=http://m.testdomein.nl&t=false"></script>' . $lnEnd;

// Generate base tag (need to happen first)
        $base = $document->getBase();