Klantensysteem Home > Kennisbank > Veel Gestelde Vragen > Maak een iFrame

Maak een iFrame

Soms wil je een link aanbrengen naar een andere website pagina maar niet je site verlaten.
Een handige oplossing hiervoor is een zogenaamde iFrame.
Een iFrame is een stukje HTML code dat een pagina-in-pagina maakt.

De meest eenvoudige versie van een iFrame is:

<iframe src="http://testdomein.mobi" width="320" height="240"></iframe>

Vervang uiteraard de URL testdomein.mobi met de www pagina naar keuze.
Meer uitgebreide versies van een iFrames maak je door bijvoorbeeld hoogte, breedte of scrollen te definieren.

<iframe src="http://testdomein.mobi" frameborder="0" scrolling="no" width="250" height="425"></iframe>
<iframe src="http://testdomein.mobi" frameborder="0" scrolling="yes" width="250" height="425"></iframe>
<iframe src="http://testdomein.mobi" frameborder="0" scrolling="no" width="100%" height="95%"></iframe>

Probeer wat verschillende instellingen uit zodat het aansluit bij je wensen.