Klantensysteem Home > Kennisbank > Veel Gestelde Vragen > Hoe kan ik een website klonen of kopiëren?

Hoe kan ik een website klonen of kopiëren?

Een mobiele website is eenvoudig te klonen of te kopieren.

Je hebt de oude of orginele mobiele website
en
Je hebt de nieuwe mobiele website.

Stap 1) Log in op de configuratie assistent van de oude website die je
wilt overzetten naar de nieuwe en klik op de tab Opties - Site kopiëren.

site kopieren

Stap 2) Klik om het autorisatie token te genereren.
Stap 3) Log uit, en log weer in op de nieuwe mobiele website.
Stap 4) Ga weer naar de tab Opties - Site kopiëren, vull het
           autorisatie token token in en klik op importeren.

Dat was het!

Je kunt op deze manier heel makkelijk klonen of basis instellingen overnemen.

Tags: clonen, kloon, kopieren