Klantensysteem Home > Kennisbank > Foutmeldingen > Foutmelding - Ik krijg jullie website niet in beeld

Foutmelding - Ik krijg jullie website niet in beeld

Uiteraard beschermen wij onze systemen. Malware, hackers, virussen; de lijst met bedreigingen is eindeloos. Het is een dagelijks gevecht wat deels geautomatiseerd moet plaatsvinden. Hiervoor zijn diverse firewalls en andere veiligheidssystemen in de loop der jaren aan onze systemen toegevoegd.

Nou kan het voorkomen dat uw (soms onbedoelde) gedrag gezien wordt als een inbraak of een aanval. Binnen 2 minuten 15 keer proberen in te loggen met het verkeerde wachtwoord, is dat nu iemand die een wachtwoord probeert te kraken of gewoon dommigheid van de gebruiker? Een automatisch systeem ziet het verschil niet en gaat uit van een inbraak poging. Dat is wel zo veilig.

Daarom kan het voorkomen dat een IP nummer geblokkeerd moet worden. Zonder pardon.

Ineens werkt er dan niets meer, geen website, geen configuratie assistent. Er is dan geen storing maar simpelweg een blokkade op basis van het IP nummer. Meestal weet u nog wel wat er aan de hand was. "Ik dacht dat ik maar 5 keer een verkeerd wachtwoord had geprobeerd"  of "ik zat heel even wat te testen met mijn nieuwe tablet" is een veel gehoord excuus. Die 5 keer blijkt dan al snel wat meer te zijn of het testen blijkt ongemerkt de hele nacht door te hebben gelopen.

De oplossing:  vraag een de-blokkering van uw IP nummer aan.

TIP:  http://watismijnip.nl

Maar voordat u dat doet:
  • controleer uw PC op virussen of spyware
  • vertel altijd wat er gebeurd is, dat scheelt ons zoeken in de logfile
  • en wees vooral blij dat wij dagelijks vele honderdduizenden aanvallen afslaan en inbraken weten te voorkomen.