Klantensysteem Home > Kennisbank > Handboek > Hoe kan ik... > Hoe kan ik een mobiele website en een homepage combineren?

Hoe kan ik een mobiele website en een homepage combineren?

Normaal gesproken heb je de volgende instellingen:

• www.voorbeeld.tld voor de PC website
  • m.voorbeeld.tld voor de mobiele website

De swithercode zorgt er voor dat je op de juiste website uitkomt.

Soms wil een klant www.voorbeeld.tld doorsturen naar een homepage
en tegelijkertijd de switchercode gebruiken voor mobiele bezoekers.

Dit doe je door een nieuwe index.php of index.html te plaatsen in de hoofdmap van je webserver.
Bijvoorbeeld wil je m.voorbeeld.tld doorsturen naar de mobiele website en de www verwijzen naar
je facebook pagina.

Voorbeeld code:

<HTML>
<HEAD>
  <BASE TARGET="_parent">
  <link rel="alternate" media="only screen and (max-width: 640px)" href="http://m.voorbeeld.tld"/>
  <script type="text/javascript" src="http://detect.deviceatlas.com/redirect.js?m=http://m.voorbeeld.tld"></script>
  <META HTTP-EQUIV="REFRESH" CONTENT="0; URL=https://www.facebook.com/voorbeeld.naam">
  <META HTTP-EQUIV="Window-target" CONTENT="_top">
</HEAD>
</HTML>