Klantensysteem Home > Kennisbank > Foutmeldingen > Foutmelding - Unable to execute

Foutmelding - Unable to execute

Om je mobiele website aan te passen of te updaten maak je gebruik van de SiteOpMobi Configuratie Assistent. Na het toevoegen van een functie of het wijzigen van een pagina of icoon moet je altijd op "Toevoegen" of "Bijwerken" klikken. Door dit te doen sla je de wijzigingen op in het systeem.

Nou kan het gebeuren dat je even aan het heen-en-weer klikken bent. Of je loopt even achter je computer weg om een half uur later verder te gaan. Je sessie is dan verlopen.

Foutmelding:

In beeld komt de melding

Onbekende fout (Unable to execute INSERT statement
Integrity constraint violation: Duplicate entry

De oplossing:

Log uit en log opnieuw in. In het aller ergste geval is het zogenaamde cache geheugen van je browser vol gelopen en moet je even helemaal herstarten. Daarna kan je weer verder met het aanpassen en updaten van je website.