Klantensysteem Home > Kennisbank > Foutmeldingen > Foutmelding - gratis test verzendknop werkt niet

Foutmelding - gratis test verzendknop werkt niet

Het gratis test formulier is uiteraard getest met meerdere browsers en werkt vrijwel altijd.
Na het invullen van je naam, email adres, wachtwoord en domeinnaam klik je op "verzend aanvraag".

Wanneer werkt de verzend knop niet?
  1. Het formulier maakt gebruik van JavaScript voor controle en validatie.
    Heeft u nu per ongeluk Internet Explorer op de strengste stand staan
    qua veiligheid dan wordt javascript uitgeschakeld.
  2. U heeft een oude pc heeft met een oudere versie van Internet Explorer
     (v. 8 en ouder), daarin is de javascript implementatie trager dan bij
    versie 9 en de volwassenere browsers zoals chrome, safari en firefox.

Probeer de gratis test uit met een andere browser.

http://www.siteop.mobi/probeer-alles-gratis-30-dagen-uit/