Klantensysteem Home > Kennisbank > Veel Gestelde Vragen > SSL - Groene balk of https behouden

SSL - Groene balk of https behouden

Er zijn steeds meer websites die op https of een zogenaamde groene balk certificaat gebruiken. Om er voor te zorgen dat alles https is en blijft zal je de switchercode iets moeten aanpassen.

Plaats de "s" achter http dus verander de Device Atlas naar https:

van

http://detect.deviceatlas.com

naar

https://detect.deviceatlas.com

Je kunt ook detect.deviceatlas.com vervangen door detect-deviceatlas-com.appspot.com en gebruiken maken van de volgende locatie:

https://detect-deviceatlas-com.appspot.com

Https in WordPress

In WordPress is https op te lossen door de plugin handmatig aan te passen naar https.
Dit kan via de WP editor of via ieder text-editor programma.