Klantensysteem Home > Kennisbank > Administratie > Admin - Automatische verlenging abonnement

Admin - Automatische verlenging abonnement

Een veel gestelde vraag is: "Mag dat wel, zomaar automatisch stilzwijgend het abonnement verlengen?"

Het antwoord is "Ja, dat mag" want wij zijn een zakelijke dienstverlener.

Dus u (als ondernemer) sluit een overeenkomst met ons; een andere ondernemer.
Voor business-to-business (B2B) abonnementen gelden andere regels dan voor abonnementen
die consumenten afsluiten. De regels uit de Wet van Dam gelden dus niet voor het abonnement
wat u bij ons heeft. Het zijn overeenkomsten met zakelijke klanten.

Hoe kan ik opzeggen?

Hoe je kan opzeggen staat hier beschreven:
http://crm.siteop.mobi/knowledgebase/9/Admin---Opzeggen-van-een-abonnement.html