Klantensysteem Home > Kennisbank > Administratie > Factuur betalen - Bank gegevens

Factuur betalen - Bank gegevens

U kunt betalingen snel en eenvoudig online doen via uw klanten-account:

http://crm.siteop.mobi

Rechtsbovenaan de factuur treft u de betaal knop aan. Hier kunt u een keuze maken uit online betalen met bijvoorbeeld ideal of visa & mastercard. Ook kunt u kiezen voor een bankoverschrijving. Alle gegevens staat in het klanten-account.

Ontdek het gemak van een automatische incasso: