Klantensysteem Home > Kennisbank > Handboek > Hoe kan ik... > Hoe kan ik Couverts toevoegen aan mijn mobiele website?

Hoe kan ik Couverts toevoegen aan mijn mobiele website?

Je kunt eenvoudig Couverts.nl toevoegen aan je mobiele website door de volgende stappen te nemen:

1. Login op de configuratie assistent.
  2. Ga naar Tab - Functies
  3. Maak een nieuwe losse pagina aan.
  4. Noem deze bijvoorbeeld Couverts
  5. Plak vervolgens de code die je hebt gekregen van couverts
    in deze nieuwe mobiele pagina. Dat doe je door eerst op
    het knopje code te klikken en daarna de iframe er in te
    kopieren.
  6. Het stukje code wat je moet overnemen ziet er ongeveer zo uit:

<iframe frameborder="0"k height="450" name="frame1"
    scrolling="no" src="http://restaurant.couverts.nl/IFrame/Index/1234"
    width="320"></iframe>

Denk er aan om als laatste op "Bijwerken" te klikken om alles te bewaren.
Je kunt ook de code nog aanpassen. Standaard staat er "scrolling="no" "
en dat wil zeggen dat je niet kunt scrollen door de pagina.
Door hier scrolling="yes" van te maken kan dit effect wel krijgen.
Ook kan je height="450" aanpassen naar bijvoorbeeld height="500"
voor een betere weergave.