Klantensysteem Home > Kennisbank > Foutmeldingen > Foutmelding - Het invoeren van de Google Analytics geeft een foutmelding

Foutmelding - Het invoeren van de Google Analytics geeft een foutmelding

Bij het invoeren van de Google Analytics krijg je een foutmelding.
Let er op dat de waarde het juiste formaat heeft:  UA-XXXXXX-X

Je kunt ook een aparte waarde aanmaken met MO van mobiel.

PC is:   UA-123456789-0
Mobiel is:  MO-123456789-0

Zoek dus bij google even de juiste MO code op voor mobiele toepassingen.