Klantensysteem Home > Kennisbank > Veel Gestelde Vragen > Waar plaats ik de Google site verificatie code?

Waar plaats ik de Google site verificatie code?

De Google site verificatie code plaats je op de volgende plaats:

• Hoofdtab - Opties
  • Menu item - Site SEO

Het vijfde veld van boven staat het invulveld voor de site verificatie code.
Let op dat je alleen de code plaats !

google-site-verificatiecode

Klik op bijwerken en ga vervolgens terug naar Google voor een verificatie.

Deze code wordt gebruikt door Google om de eigendom van je site te
valideren bij het toevoegen van het aan Google Webmaster Tools.

Tags: google-site-verification, google, site, verification, verificatie