Klantensysteem Home > Kennisbank > Veel Gestelde Vragen > Ondersteunen jullie geofencing?


Ondersteunen jullie geofencing?




Geofencing is een woord dat gebruikt wordt bij Apps.

Een mobiele website is het resultaat van het intypen van een website
domeinnaam of als je wat zoekt via je favoriete zoekmachine

Geofencing en iBeacons gebruik je in combinatie met een App.


Wil je frietjes bij je nieuwe auto?
Een App is geen mobiele website !



Was dit antwoord nuttig?

Aan favorieten toevoegen Aan favorieten toevoegen    Print dit artikel Print dit artikel

Lees ook
Wat is SiteOpMobi? (Bekeken: 1139)


© 2011-2019 SiteOpMobi - Koningsbeltweg 74 - 1329 AK Almere - Nederland
Support & Email - Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.